House Quinotaur Sigil Sample Banner
Introduktion:

Velkommen til vort Hus Quinotaur.:) Vi er et nyt Hus med, i nogle tilfælde, nogle nye idéer. Vi håber dog, at du trods alt vil kunne lide, hvad du ser her! Vi har forsøgt at henvende os til menneskelige vampyrer (el. virkelige vampyrer) af alle typer*, med diverse baggrunde og diverse overbevisninger.

Vi stræber efter flexibilitet. Skønt vi har et hierarki, er det et løst hierarki, som kan tilfredsstille de, som ønsker en klarere skelnen i forbindelse med rang, sideløbende med en mere løs frihed for de, som er mere individuelt indstillede. Vi har titler og sådant fo de, som har mere ansvar, og et rang-system til at identificere medlemmerne. Ikke desto mindre er vi en uformel gruppe.:) Titler og rang er til brug som en reference-form, som de fleste af os bruger sjældent.

Ikke-religiøst, arbejder vi med at udvikle en religiøs og magisk vej indenfor vort Hus´ rammer. Denne Vej er dog ikke nødvendig at følge, for at være del af Hus Quinotaur. Vi tilbyder det som noget ekstra for de, som ønsker at udforske deres vampyrisme magisk og religiøst.